Северният полюс посрещна семейството на една от най-големите футболни звезди

...
Северният полюс посрещна семейството на една от най-големите футболни звезди
Коментари Харесай

Милионерска приказка на -15 градуса: Джорджина заведе децата на Кристиано Роналдо в Лапландия

Северният полюс посрещна фамилията на една от най-големите футболни звезди на нашето време. Именно в страната на Дядо Коледа избраха да почиват бременната Джорджина Родригес, както и четирите деца на Кристиано Роналдо - Кристиано Роналдо-младши, Ева, Матео и Алана.

На вълшебните фотоси от Лапландия, споделени от Джорджина в Instagram, Кристиано не се вижда и медии пишат, че тя е била единствено с децата на ваканцията, с цел да се настроят за посрещането на коледните празници.

Виж още: Еротично привидение в черно: Бояна Маринова съблазнява в транспарантен тоалет и с съдбовен поглед 

От фотосите е повече от видно, че всички са се радвали доста на снега и минусовите температури. Джорджина е споделила, че са се разхождали на -15 градуса, само че това въобще не ги е тормозило, тъй като са имали опцията да видят Дядо Коледа. Британски таблоиди настояват, че Родригес похарчила сумата от 1500 английски паунда на вечер, с цел да могат тя и децата да нощуват в първокласна хижа измежду природата на Севера.

Виж още: Новият първенец във F1: 7 любопитни обстоятелството за Макс Верстапен 

 Instagram

Джорджина, която ще роди другата година близнаци, показа редица фотоси със своите милиони почитатели. 27-годишната хубавица написа, че е " най-щастливата майка на света ", а бремеността сигурно укрепва чувството ѝ. Сексапилната брюнетка театралничи ту в мразовит тунел, ту е заобиколена от заснежени дървета, а на други фрагменти е в компанията на децата и Дядо Коледа.

Разходките не са продължавали с часове, само че сигурно са съумели да видят едни от най-интересните кътчета в Лапландия, както и да опитат от локалната кухня. Кристиано не е имал щастието да бъде със фамилията си, тъй като е имал спортни задължения, само че е маркиран от Джорджина на всяка фотография.

Припомняме, че близнаците Ева и Матео, както и 11-годишният Кристиано Роналдо-младши, са родени от сурогатни майки. Само четиригодишната Алана, най-малката щерка на футболиста, е единственото му дете до този миг от Джорджина.

Португалецът и горещата испанка са дружно от 6 години, а първата им среща била в магазин на Gucci в Мадрид, където Джорджина е работила като търговски съветник. Семейство Роналдо ще стане осемчленно през 2022 година, а с видеото долу стана ясно, че Кристиано и Джорджина ще имат момиченце и момченце. 

Виж още: Ако “Хари Потър ” се развиваше в България (и за какво е добре, че това не е по този начин!)

Изображение: https://www.instagram.com/georginagio/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР