Северна Корея заплаши, че ще предприеме „физически действия” в отговор

...
Северна Корея заплаши, че ще предприеме „физически действия” в отговор
Коментари Харесай

Северна Корея заплаши да предприеме физически действия срещу Съвета за сигурност

Северна Корея заплаши, че ще предприеме „ физически действия” в отговор на признатите с единогласие наказания от страна на Съвета по сигурност на Организация на обединените нации. Това разгласи в прессъобщение Комитета по поддържането на мира в Азиатско-Тихоокеанския район.
„ Врагът ни не би трябвало да не помни, че ние имаме подготвеност да предприемем безпощадни стратегически ограничения, в това число и физически дейности от безусловно мобилизираната ни национална мощност. Приетата от Съвета за сигурност на Организация на обединените нации нова резолюция за КНДР се характеризира като " терористичен акт ", предизвестява се в изказването, публикувано от държавната организация ЦТАК.
Припомняме, че заканите се отнасят до гласуваните в събота наказания против Пхенян, инициирани от Съединени американски щати. Чрез тях Съвета за сигурност на Организация на обединените нации единомислещо реши да лиши КНДР от близо 1 милиарда $ годишен доход от експорт, което съставлява близо една трета от външните доходи на страната, добавя БГНЕС.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР