Северна Корея възнамерява д с месо от черни лебеди, които

...
Северна Корея възнамерява д с месо от черни лебеди, които
Коментари Харесай

Северна Корея ще се спасява от глад с месо от черни лебеди

Северна Корея има намерение д с месо от черни лебеди, които е почнала да отглежда в промишлени мащаби в една от най-големите ферми Kwangpho Duck в източната част на страната, написа Daily Mail.

Властите на КНДР се надяват, че промишленото развъждане на черен лебед ще усъвършенства равнището на живот и ще ги избави от апетит. Чиновници споделят, че месото от птиците „ има лечебни свойства “ и „ прелестен усет “. Изданието цитира думите на представител на министерството на селското стопанство на Северна Корея, който твърди, че месото от черен лебед съдържа „ повече белтъчини от всяко друго “, а също „ се преработва елементарно и има противоракови свойства “.
 Северна Корея: Имаме право да тестваме оръжия Северна Корея: Имаме право да тестваме оръжия
" Никой не може да отхвърли " правото на Пхенян да тества оръжия. Това съобщи посланикът на Северна Корея в Организация на обединените нации Ким Сонг. Коментарите на Ки...

Северна Корея се е замислила за промишленото развъждане на черни лебеди още напролет на 2019 година и е стигнала до дефинитивно решение, откакто водачът на страната Ким Чен Ин предизвестил своите жители, че ще им се наложи да ядат по-малко месо до 2025 година, когато страната ще отвори границите си с Китай. Севернокорейцте почнали да се оплакват, че заради недостиг на храна ще им бъде мъчно да преживеят една зима, да не приказваме за няколко години.

КНДР затвори границата си с Китай през 2020 година, с цел да не допусне разпространяване на ковид. Изолацията на страната оказа съществено въздействие на стопанската система: цените на стоките скочиха внезапно.

По оценка на Организацията за издръжка и земеделие на Организация на обединените нации през 2021 година Северна Корея от към 860 тона храни. Правителството на КНДР упреква за дефицита на храна въведените против страната наказания, стихийни бедствия и пандемията от ковид.

 
 Организация на обединените нации: Северна Корея да спре да създава нуклеарни оръжия Организация на обединените нации: Северна Корея да спре да създава нуклеарни оръжия
Генералният секретар на Организация на обединените нации прикани КНДР да се откаже от създаването на нуклеарни оръжия, заяви ТАСС, представена от БГНЕС. Генералният...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР