Северна Корея се стреми да разшири още повече двустранните си

...
Северна Корея се стреми да разшири още повече двустранните си
Коментари Харесай

КНДР се стреми да разшири връзките с Русия през 2019 г..

Северна Корея се стреми да разшири още повече двустранните си връзки с Русия през 2019 година, съобщи министърът на външните работи на страната Ли Йон-хо по време на церемониален банкет по случай 70-годишнината от установяването на дипломатически връзки сред Съюз на съветските социалистически републики и Северна Корея, който се организира в петък вечерта в Пхенян, съобщи организация Фокус.
„ Корейската страна е настроена за по-нататъшно развиване на двустранните връзки през новата 2019 година, когато ще се означи 70-ата годишнина от завършването на Споразумението за икономическо и културно съдействие, тъй че традициите на другарство и добросъседство да се предават от потомство на потомство “, съобщи той.
Севернокорейският външен министър също означи, че в Пхенян високо ценят поддръжката от страна на съветското държавно управление за откровените планове на Северна Корея да реализира мир и непоклатимост на Корейския полуостров. „ Усилията на държавното управление на Северна Корея са ориентирани към освобождението на Корейския полуостров от нуклеарни оръжия и нуклеарен шантаж “, акцентира Ли Йон-хо.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР