Северна Корея разполага с между 20 и 60 бойни ,

...
Северна Корея разполага с между 20 и 60 бойни ,
Коментари Харесай

С каква оръжейна мощ разполага Северна Корея?

Северна Корея разполага с сред 20 и 60 бойни, като до края на годината техният брой може да доближи 100. В същото време страната има и голям ресурс от 20 типа - сред 2500 до 5000 тона. Това трансформира арсеналът в " третия по величина в международен мащаб " разкрива отчет на амекрикансия департамент на армията. В него се напомня, че Северна Корея не е подписала Конвенцията за химически оръжия, заради което няма ограничавания какъв брой и какви оръжия може да създава.
Анализът е озаглавен " Севернокорейска тактичност " и в него се акцентира, че Пхенян ще го употребява против всеки, изискал да смени режима в страната, заяви южнокорейската.
 В Северна Корея към този момент не дават да имаш куче, би трябвало да го дадеш за храна в заведенията за хранене В Северна Корея към този момент не дават да имаш куче, би трябвало да го дадеш за храна в заведенията за хранене
На севернокорейците е подредено да се откажат от " упадъчните и буржоазни " домашни любимци и да ги предават за " месо в заведенията за хранене ", така...
Според отчета, страната има запас да създава до 6 нови нуклеарни глави на година. " Прогнозите за севернокорейските нуклеарни оръжия варират от 20-60 бомби, с опция за произвеждане на 6 нови устройства всяка година ", показват създателите му. Според други отчети до края на 2020г. тоталитарният режим може да има до 100 бойни нуклеарни глави.
В разбора се показва, че Северна Корея е протегнала ръка към нуклеарните оръжия, поради страха на водачите й, че режимът в страната е застрашен извън. Пример за Ким Чен Ун бил казусът с Моамар Кадафи - севернокорейският водач не желал да страната му да повтори ориста на Либия, разкриват специалистите.
Северна Корея разполага с дълготрайна стратегия за създаване и прозиводство на, съдържащи невропаралитични и задушаващи съставни елементи, се показва още в отчета на армията на Съединени американски щати.
Северна Корея евентуално има на въоръжние и антракс или едра шарка, които могат да бъдат употребявани и публикувани с ракети против Южна Корея, Съединени американски щати и Япония, се споделя в разбора. В него се прибавя, че кг антракс може да убие до 50 000 души в столицата на Южна Корея Сеул, където живеят към 10 милиона души, оповестява.
 Доклад на Организация на обединените нации: Северна Корея се стреми да усъвършенства нуклеарното си оръжие Доклад на Организация на обединените нации: Северна Корея се стреми да усъвършенства нуклеарното си оръжие
Северна Корея продължава да създава нуклеарно оръжие, а някои страни смятат, че тя създава дребни нуклеарни устройства, написа агенци...
Междувременно, се акцентира, че Пхенян води електронни войни като организира интервенции посредством Отдел за управление за кибервойна, по-известен като Бюро 121. В него били наети над 6000 хакери, работещи за събиране на разследваща информация, деактивиране на противников мрежи и осъществяване на финансови закононарушения онлайн.
Според анализът даже страната може да задейства военни системи на всички места по света от личната си територия. „ Северна Корея може сполучливо да организира инвазивни компютърни военни дейности от сигурността на личната си територия “. „ Отделът може да доближи до компютри на всички места по света, стига те да са свързани с Интернет. “, се споделя в отчета.
Припомняме, че договарянията по нуклеарната стратегия сред Северна Корея и Съединени американски щати са в застой от февруари 2019 година, когато втората среща на върха сред президента Доналд Тръмп и Ким Чен Ун се провали в Ханой.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР