Северна Корея организира големи тържества в чест на учените, осъществили

...
Северна Корея организира големи тържества в чест на учените, осъществили
Коментари Харесай

Пхенян ликува на пищен митинг в чест на най-мощния ядрен опит

Северна Корея провежда огромни тържества в чест на учените, осъществили в неделя най-мощния нуклеарен опит в нейната история. Фойерверки озариха голям протест в Пхенян, предават международните медии, представени от Канал 3.

Жителите на севернокорейската столица се струпаха по тротоарите, с цел да посрещнат с ръкопляскания откривателите, идващи с колона от рейсове. Хората от множеството размахваха розови и червени изкуствени цветя и хвърляха конфети по учените, слезли на площад " Ким Ир-сен ". Там се бяха събрали десетки хиляди.

" Изразяваме най-дълбока респект към другаря Ким Чен-ун, висшия началник, донесъл на корейския народ най-голямото достижение в неговата история ", се четеше на един от плакатите.

" Никой не може да спре нашия порив към бъдещето ", гласеше различен. Оратори, представени от организация КЦТА, обясниха на митинга, че севернокорейската войска " ще постави точка в ориста на американските империалисти, сходни на гангстери, с безмилостни превантивни удари, в случай че те най-после разпалят война дружно с ордите от предатели "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР