Северна Корея извърши симулиран ядрен удар изгорена земя по цели

...
Северна Корея извърши симулиран ядрен удар изгорена земя по цели
Коментари Харесай

Северна Корея симулира ядрени удари по Юга в учение

Северна Корея извърши симулиран нуклеарен удар " изгорена земя " по цели в Южна Корея, оповестиха държавните медии в четвъртък, в отговор на съюзническите учения, които съгласно нея съставляват проекти за превантивна нуклеарна офанзива от страна на Съединени щати.

Докладите на държавните медии изясняват с необикновени детайлности по какъв начин Северът си показва евентуална война, в това число противопоставяне на всяка офанзива посредством удар по Юга с нуклеарни оръжия , след което навлизане, с цел да окупира територията му.

Северна Корея изстреля в морето в сряда, заяви южнокорейската войска, часове откакто  за съюзнически въздушни учения.

Президентският офис на Южна Корея свика среща по сигурността след изстрелването на Северна Корея късно вечерта, което последва втория несполучлив опит предходната седмица да изведе първия си шпионски спътник в орбита.

" Тези дейности съставляват опасност за мира и стабилността освен на нашата страна, само че и на района и интернационалната общественост и не могат да бъдат толерирани ", сподели японският министър председател Фумио Кишида пред кореспонденти.

Япония ще прихване ракетите на Северна Корея, в случай че прелетят над територията на Япония, сподели основният секретар на японския кабинет Хирокадзу Мацуно.
 Съединени американски щати: Разтревожени сме от оръжейните договаряния сред Русия и Северна Корея
Съединени американски щати: Разтревожени сме от оръжейните договаряния сред Русия и Северна Корея

Путин и Ким Чен-ун даже са разменили писма
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР