Северна Корея извърши изпитание на МКБР (междуконтитентална балистична ракета), малко

...
Северна Корея извърши изпитание на МКБР (междуконтитентална балистична ракета), малко
Коментари Харесай

Ким Чен-ун: Ако враговете продължават със заплахите, ще реагираме решително

Северна Корея извърши тестване на МКБР (междуконтитентална балистична ракета), малко откакто предизвести Вашингтон , който ускорява районното си наличие във връзка с сигурността, че ще получи " по-суров боен отговор ".

Ким се закани да отговори уверено и да прибегне до атомна бомба при положение на нуклеарно нахлуване против страната му, съобщи през днешния ден КЦТА, представена от Франс прес.
Пхенян " ще отвърне уверено на нуклеарни оръжия с нуклеарни оръжия и на цялостна борба с безмилостна борба ", е декларирал Ким.

Лидерът, който бил на изпитателния полигон с щерка си и брачната половинка си, декларирал също, че заканите от Съединени американски щати и съдружниците им, които водят враждебна политика, са подтикнали страната му " да форсира доста подсилването на своя пагубен капацитет за нуклеарно въздържане ".

" Ким Чен-ун тържествено съобщи, че в случай че враговете не престават да насочат закани, нашата партия и държавно управление ще реагират уверено на нуклеарните оръжия с нуклеарни оръжия и на една тотална борба с тотална борба ", уточни държавната организация.

Съветът за сигурност на Организация на обединените нации ще разиска Северна Корея на заседание в понеделник след ракетното тестване , осъществено от Пхенян през вчерашния ден. Това излиза наяве от графика на Съвета.

Висш американски държавен чиновник сподели по-рано, че при най-новото тестване Северна Корея е изстреляла " ракета с по-голям обхват, способна да порази доста, доста страни ". Той добави, че Съветът за сигурност би трябвало да се събере, с цел да разиска въпроса.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР