Северна Корея изстреля днес балистична ракета с голям обсег към

...
Северна Корея изстреля днес балистична ракета с голям обсег към
Коментари Харесай

Северна Корея изстреля балистична ракета с голям обсег

Северна Корея изстреля през днешния ден балистична ракета с огромен обхват към Източно море, оповестиха военните в Сеул, часове преди водачите на Южна Корея и Япония да се срещнат, с цел да обсъдят заканите от Пхенян и други общи провокации, заяви Йонхап.

Южнокорейският президент Юн Сук-йол и японският министър-председател Фумио Кишида възнамеряват да проведат през днешния ден среща на върха в Токио, на която се чака нуклеарните и ракетните закани от страна на Севера да заемат водещо място в дневния им ред, съобщи Българска телеграфна агенция.

Нарастващите нуклеарни и ракетни закани от страна на Севера сътвориха нов подтик за Сеул и Токио да преодолеят историческите си вражди и да работят дружно, с цел да се оправят с провокациите пред сигурността, означи Йонхап.

Последното изстрелване се случи на фона на продължаващото южнокорейско-американско обучение " Щит на свободата ". Северът окачестви учението като " подготовка за нападателна война " и заплаши да предприеме " съкрушителни " дейности против военните действия на съдружниците.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР