Северна Корея е по-ефективен партньор на Русия, отколкото партньорите на

...
Северна Корея е по-ефективен партньор на Русия, отколкото партньорите на
Коментари Харесай

Кулеба: Северна Корея е по-ефективен партньор на Русия, отколкото партньорите на Украйна

Северна Корея е по-ефективен сътрудник на Русия, в сравнение с сътрудниците на Украйна. Това сподели министърът на външните работи Дмитрий Кулеба в изявление за Bild.

„ Това е неуместно. И това би трябвало да се промени. И макар че ценим всичко, което получаваме, мащабът на войната изисква повече “, сподели Кулеба.

Ръководителят на украинското външно министерство означи, че западните сътрудници би трябвало да спрат да се упрекват взаимно, че не са нараснали задоволително бързо отбранителното произвеждане.

„ Когато става въпрос за взимане на съответни решения, виждаме по какъв начин нашите сътрудници от време на време се давят в безкрайни полемики. Но няма време да потъваме, би трябвало да плуваме “, означи той.

Севернокорейски оръжия във войната в Украйна

Ракетните удари по Украйна разкриха главната загадка на КНДР. Според Фабиан Хинц, откривател в Международния институт за стратегически проучвания, до момента западните разследващи организации са знаели доста по-малко за ракетните стратегии на КНДР, в сравнение с за ракетните стратегии на Иран. Сега, когато севернокорейските ракети се употребяват в същинска война, ще има доста повече информация.

УНИАН заяви също, че съветски военни са декларирали ужасното качество на снарядите от КНДР. По този метод, заради ниското качество на барута, руснаците употребяват севернокорейски снаряди, които летят около задачата, защото зарядът на барут в патроните постоянно не подхожда на оповестения.

Източник: УНИАН, превод: SafeNews

Още вести четете в секция Свят.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР