Северна Корея е изстреляла балистична ракета със среден обсег на

...
Северна Корея е изстреляла балистична ракета със среден обсег на
Коментари Харесай

Северна Корея изстреля поредна балистична ракета

Северна Корея е изстреляла балистична ракета със междинен обхват на деяние, прави оценка Пентагонът, представен от международните организации.

Ракетата,прелетяла над северния японски остров Хокайдо, не е била опасност за Гуам, добави американската войска.

Бивш US командос предлага необичайно решение за рецесията със Северна Корея

Според японските управляващи обаче може би става дума за междуконтинентална балистична ракета . Въоръжените сили на Япония не са се пробвали да смъкват ракетата, която падна на 2200 км източно от нос Еримо.

Сурови наказания: Забрана за жителите на Северна Корея да работят в страните от Европейски Съюз

Съветът за сигурност на Организация на обединените нации ще се събере по-късно през днешния ден по искане на Съединени американски щати и Япония, съобщи Ройтерс, базирайки се на дипломатически източници. Петнайсетчленният Съвет за сигурност единомислещо ускори глобите против Пхенян при започване на седмицата след нуклеарния опит от 3 септември, налагайки възбрана върху износа на текстил и ограничавайки вноса на недопечен нефт. По тематиката Тръмп: Санкциите против Северна Корея не са огромна работа Съветът за сигурност на Организация на обединените нации одобри нови наказания против Северна Корея Тръмп: Употребата на военна мощ против Северна Корея не е нещо неизбежно
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР