Северна Корея е била и си остава страна с високи

...
Северна Корея е била и си остава страна с високи
Коментари Харесай

Ето къде патриотичната любов измества платоничната СНИМКИ

Северна Корея е била и си остава страна с високи морални стандарти, по тази причина, с цел да чуят истории за процъфтяващата полова гражданска война в страната, младежите просто живеят дружно, а извънбрачно дете, родено в прилежаща къща просто е нещо нереалистично. Дори книги на любовно-еротична тематика не съществуват в страната.

Как е любовта и бракът в тази тайнствена страна?

Не платонична, а патриотична

В Северна Корея западният модел на връзки сред младежите не е постоянно срещан. Всички тези обятия под Луната, чувствените целувки в обществените и предбрачните връзки са мощно наказани от севернокорейското общество. Максимумът, който вършат младите двойки, е да се държат за ръце.

За разлика от нормалното за по-голямата част от света схващане, тук няма обич, както и блестящо проявяване на секса. Няма да откриете тематична литература, нецензурен и други филми с забавно наличие, защото всички те са аморални и отвън закона, както и любовта към парите.

Основният акцент е върху любовта на индивида към неговата татковина и към желанието да се направи страната по-добра, до момента в който чувствената, и сантименталната страна е нещо второстепенно.

А има ли потребност от обич?

Бракът и наложителното раждане на деца са от огромно значение в живота на всеки гражданин на Северна Корея.

Всеки млад мъж и момиче желае да сътвори семейство. В последна сметка, тук в случай че човек е разведен, в случай че е без семейство, значи е чудноват, обезсърчителен и даже недоверчив. Въпреки това е необичайност измежду младежите да се стремят да се оженят рано, най-вече възрастта за брак варира от 25 до 30 години.

Намирането на половинка и сватбата по обич е допустимо, само че рядко, тъй като бракът тук е по-скоро отговорност към обществото, в сравнение с същинско предпочитание. Следователно всички други фамилни отговорности сред съпрузите са от фиктивен темперамент - да се построи семейство и да се придобие поколение.

Затова не е изненадващо, че с най-голяма известност се употребяват съюзите за сватовство, които са практични и рядко провокират дива обич и пристрастеност сред съпрузите.

При тези запознавания, на първо място, те обръщат внимание на позицията на индивида в обществото, на равнището на приходите на бъдещия брачен партньор и на способността му да изхранва нероденото дете и брачната половинка му, която нормално получава по-малко от мъжа.

Ако сватовстването работи и двойката е сериозна, младежите афишират това на своите фамилии. Сватбите се организират по нормалния метод - публична регистрация, а по-късно и дребни събирания със фамилията.

Всеки гражданин на Северна Корея се отнася съществено по отношение на основаването на семейство и изберирането на сътрудник, тъй като в страната, макар че разводите са позволени, рядко някой прибягва до тях. Бракът е монументална институция, която не би трябвало да бъде подценявана. След развода за хората става по-трудно, в случай че не и невероятно, в бъдеще да намерят друга половинка и даже да реализират триумф в професионалната сфера.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР