Северна Ирландия ще се превърне в слабо място“ в миграционната

...
Северна Ирландия ще се превърне в слабо място“ в миграционната
Коментари Харесай

Северна Ирландия може да се превърне в „канал“ за нелегална миграция, казва Сами Уилсън от DUP

Северна Ирландия ще се трансформира в „ едва място “ в миграционната политика на Обединеното кралство, в случай че законопроектът за Руанда не се ползва в района, DUP Депутат сподели.

Законопроектът за сигурността на Руанда (убежище и имиграция) има за цел да принуди съдиите да смятат източноафриканската страна за безвредна в опит да разчисти пътя за изпращане на търсещи леговище, които пресичат Ламанша на дребни места лодки с еднопосочен полет там.

По време на спор в Народното събрание на Обединеното кралство по отношение на промените на законопроекта за Руанда, депутатът от Източен Антрим Сами Уилсън изрази поддръжката на своята партия за настроенията на проекта за Руанда, само че сподели в случай че не се приложи в Северна Ирландия, районът може да се трансформира в „ канал “ за незаконна миграция.

Изменения Г-н Уилсън сподели, че партията ще поддържа английското държавно управление да гласоподава срещу включването на изменение едно, което ще подсигурява законопроекта дава отговор на вътрешното и интернационалното право и изменение ч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР