Северна Ирландия ще има само една цел във вторник –

...
Северна Ирландия ще има само една цел във вторник –
Коментари Харесай

В Северна Ирандия искат да се класират за наша сметка

Северна Ирландия ще има единствено една цел във вторник – успеха. Това оповестиха в един глас островитяните след загубата 0:2 от Швейцария.

Селекционерът Йън Берклъф разгласи, че виновност за нея има и съдията от Словения Славко Винчич, който изгони Джамал Люис в 37-ата минута за втори жълт картон.

„ Това е извънредно решение. Дяволско! Обърна всичко в този мач. Не сме желали да бавим играта, а наложим своето виждане и движение. Със сигурност нямаше предизвестие към наш състезател, че се мотае при осъществяване на статично състояние. Лесно е да свириш под напън на публиката и в интерес на домакините “, ядосваше се Берклъф.

Той бе безапелационен, че Северна Ирландия би трябвало да завоюва гостуването в София, с цел да може да осребри възможната издънка на Швейцария против Италия.

„ Трябва да сме способни да ги разклатим, в случай че изгубят “, отсече селекционерът. „ Те играят преди нас. Затова би трябвало да сме в положение да извлечем капитал при изискване, че се подхлъзнат. Затова би трябвало да се съсредоточим напълно към срещата във вторник “, приключи експертът, който е почнал договаряния с асоциацията за нов контракт.

Защитникът Кирън Браун също се изрече в този дух.

„ Ние сме доста сплотени. Всеки е опрял тил в другия и ще се борим до дъно. В групата са събрани мощни тимове и всеки може да открадне точки от другия. Швейцария не победи, само че това не значи, че са се класирали. Това, което би трябвало да създадем е да вземе най-много брой точки от идващите три мача. Вярно е, че би трябвало да се надяваме и на непознати неточности, само че значимото е да се съсредоточим върху нашата работа и да реализираме резултатите, които могат да ни класират “, отсече Браун.

Неясното бъдеще на Ясен Петров в националния тим на България ще бъде коз, който може да бъде употребен от националния тим на Северна Ирландия, считат в „ Белфаст телеграф “. В изданието регистрират, че събуждането ни стартира на „ Уидзор Парк “, където успяхме да измъкнем точка.

Сега обаче всичко за България завърши при загубата 1:3 от Литва. Треньорът на Пирин Уорън Фийни, който е някогашен национал на Северна Ирландия, обаче предизвести сънародниците си, че в София не ги чака нищо положително, а също така би трябвало да внимават изключително с Тодор Неделев, който съгласно него е номер 1 измежду родните национали.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР