Северна и възстановиха тази сутрин горещите помежду си, които бяха

...
Северна и възстановиха тази сутрин горещите помежду си, които бяха
Коментари Харесай

Северна и Южна Корея възстановиха горещите комуникационни линии

Северна и възвърнаха тази заран горещите между тях, които бяха прекратени от Пхенян преди няколко месеца, заяви Ройтерс.

Миналата седмица водачът на Ким Чен-ун изрази подготвеност да възвърне линиите за връзка, които Пхенян прекъсна при започване на август - единствено дни след отварянето им за първи път от една година - в символ на митинг против взаимни военни учения на Съединени американски щати и Корея.
свързани новини2481на 24.09.20212304на 16.09.2021
Севернокорейската осведомителна организация КЦНА съобщи, че линиите ще бъдат възобновени в понеделник в 9 ч. локално време. удостовери, че постоянната връзка, която се реализира два пъти на ден, е била възобновена в точния момент посредством военни и други линии, ръководени от министерството на националното обединяване, с изключение на морския канал, който се осъществя посредством интернационална мрежа за потребностите на комерсиалните кораби.
свързани новини14303на 16.06.2020
В известието за възобновяване на линиите КЦНА прикани южнокорейските управляващи " да положат положителни старания да слагат връзките сред Севера и Юга на верен път и да уредят значимите задания, на които би трябвало да бъде даден приоритет за отваряне на светли вероятности в бъдеще ".

От своя страна министерството на защитата на съобщи, че горещите са съдействали за попречване на непредвидени конфликти и изрази вяра, че възобновяване им ще докара до значително понижаване на военното напрежение, отбелязва Българска телеграфна агенция.

Говорител на Държавния департамент на Съединени американски щати сподели, че американското външно министерство поддържа мощно междукорейското съдействие и дефинира възобновяване на информационните като " значим детайл от построяването на по-стабилна среда на Корейския полуостров ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР