СЕВЕРЕН УАЙЛДУУД, Ню Джърси (АП) — Ню Джърси отказва да

...
СЕВЕРЕН УАЙЛДУУД, Ню Джърси (АП) — Ню Джърси отказва да
Коментари Харесай

Ню Джърси отказва преграда за крайбрежен град с разрушени пясъчни дюни

СЕВЕРЕН УАЙЛДУУД, Ню Джърси (АП) — Ню Джърси отхвърля да разреши на крайбрежен град, чиито пясъчни дюни са отнесени тук-там, да построи бариера, с цел да се отбрани, постановявайки, че никой не е в непосредствена заплаха.

Държавният департамент по запазване на околната среда сподели на North Wildwood в сряда, че няма да даде позволение на града да построи стоманена бариера на част от плажа, където са били дюните изцяло заличена от стихии.

Това накара кмета Патрик Розенело да каже в четвъртък, че градът ще се обърне към апелативния съд за позволение за създаване на бариерата, която съгласно щата евентуално единствено ще утежни ерозията от силата на вълните, които се блъскат и изчистване на пясъка пред него.

„ Очевидно сме доста разочаровани от продължаващата липса на угриженост на DEP по отношение на отбраната на брега в North Wildwood “, сподели той. „ Отделът не съумя да си свърши работата и в този момент те се пробват да осуетят напъните ни да се защитим. Честно казано, това е недобросъвестно. “


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР