Севера Корея обеща твърд и смазващ военен отговор на общите

...
Севера Корея обеща твърд и смазващ военен отговор на общите
Коментари Харесай

Пхенян обеща смазващ отговор на общите военни учения между САЩ и Южна Корея

Севера Корея даде обещание корав и сразяващ боен отговор на общите военни учения сред Съединени американски щати и Южна Корея, предадоха международните организации, базирайки се на севернокорейската организация КЦТА.   Предупреждение идва след рекордна серия от севернокорейски ракетни изстрелвания в последните дни в отговор на най-големите военновъздушни маневри, проведени до момента от Сеул и Вашингтон.   Стотици американски и южнокорейски военни самолети, измежду които и два мощни бомбардировача В-1В участваха в взаимните учения " Бдителна стихия " от 31 октомври до 5 ноември. За първи път тези американски бомбардировачи бяха пратени на Корейския полуостров от декември 2017 година насам   Вашингтон и Сеул оповестиха в събота, че завършват " Бдителна стихия ". Според Сеул тези маневри са предопределени да покажат способността и подготвеността на страната да отговори твърдо на всяка провокация от страна на Северна Корея.

Днес севернокорейската войска съобщи, че ще продължи да дава отговор на всички военни учения, ориентирани от неприятеля против Северна Корея, посредством практични, решителни и смазващи военни ограничения.
" Неотдавнашните балистични ракетни опити съставляват явен отговор на взаимните учения на Сеул и Вашингтон. Колкото повече не престават провокациите на неприятеля, толкоз повече армията на Северна Корея ще ги парира по един безсърдечен метод ", се споделя в изказването.  
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР