Севдалина Арнаудова, пиар на премиера Бойко Борисов, нарече партията на

...
Севдалина Арнаудова, пиар на премиера Бойко Борисов, нарече партията на
Коментари Харесай

Пиарът на Борисов: Има такива мутри

Севдалина Арнаудова, пиар на премиера Бойко Борисов, назова партията на Слави Трифонов - "Има такива мутри ". Това направи тя в пост във фейсбук. Повод за нейния коментар е абсурдът с журналиста от Нова ТВ Благой Цицелков.
"#СекираTime един лапсус да се санкционира със сеч! Демократично ми е! Свободно ми е! #ИмаТакиваМутри ", написа Арнаудова.

Пиарът на ГЕРБ Никола Николов също реагира с изострен коментир във връзка държанието на сценариста на Слави Трифонов - Тошко Йорданов, който в предаването си заплаши Цицелков.

Припомняме, че мотив за това стана репортаж, в който журналистът позволява неточност в ефира, че от „ ИТН “ са подготвени да одобряват поддръжка от безусловно всеки, в това число от Движение за права и свободи и ГЕРБ. По-късно самият Цицелков изяснява думите си в обществените мрежи. Оказва се, че без предумисъл объркал двете парламентарни фракции с прекомерно дълги и не напълно подобаващи имена - „ ИТН “ и „ Изправи се! Мутри вън! “.

„ Става въпрос за неволна неточност по време на жива връзка в обедна емисия. По време на нея споделям „ Има подобен народ” вместо „ Изправи се! Мутри вън!”. От репортажа, излъчен малко по-късно, излиза наяве, че имам поради „ Изправи се! - Мутри вън!”, прецизира Цицелков.

Тошко Йорданов пусна част от репортажа с присъединяване на Цицелков, след което разяснява: "Ако бяхме в Крумова България, за тази неистина щяха да липсват елементи от тялото на това момче с микрофона. "

Ето какво написа пък за заканите Николов:

"Лошо стартирате, господин продуцент! Свободата на словото е свещено право, мислех си, че го знаете. Заплахите против публицисти не са демократична процедура. А в този момент ми е по-интересно по какъв начин журналистическата колегия ще отбрани сътрудника си и свободата на словото в България. Ако още не сте видяли защо иде тирада, можете да видите видеото. Съюз на българските журналисти - Официална страница на Съюза на българските публицисти Асоциация на европейските публицисти - България Нова Телевизия Бтв новините "По света и у нас " - новините на Българска национална телевизия #ИмаТакиваМутри ".

 Визуализация на изображенията
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР