Сестрите Кардашиян се събраха и измислиха невероятен план да се

...
Сестрите Кардашиян се събраха и измислиха невероятен план да се
Коментари Харесай

Сестрите Кардашиян се пуснаха без грим и изплашиха всички

Сестрите Кардашиян се събраха и измислиха необикновен проект да се позабавляват. Ако сте не запомнили по какъв начин наподобяват звездите от известното фамилията без грим, то тази фотография няма да ви помогне да си спомните, а по-скоро ще ви изплаши.

38-годишната хубавица Ким и нейната 39-годишна сестра Кортни взеха решение да сложат фотография без грим в Instagram, на която наподобяват меко казано плашещо.

Ясно е обаче, че звездите не наподобяват толкоз зле, а тайната им е елементарна - женски хитринки, написа БЛИЦ. Сестрите са си поставили маски за лице, които ги "трансформирали ". В резултат на това Ким наподобява по този начин, като че ли е с изгорена кожа, а лицето на Кортни е покрито с петна.

Известните сестри сметнаха поста за комичен и го споделиха с клиенти, като прибавиха на смешка, че всички девойки наподобяват по този метод без грим.

"Ким ме убеди да употребявам тази маска и се усещам зашеметяваща ", прибавя Кортни.

Кортни и Ким обаче се събраха с основателна причина. Те се срещнаха със сестра си Клои, която още веднъж се раздели с приятеля си и желаеха да я поддържат в сложния миг.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР