Сестрите Кардашиян са известни с много неща - милиони в

...
Сестрите Кардашиян са известни с много неща - милиони в
Коментари Харесай

Краката на Клои Кардашиян станаха подозрително огромни, тя отговори на подигравките

Сестрите Кардашиян са известни с доста неща - милиони в банката, хитовото риалити предаване, което ги направи световноизвестни, лични козметични и фешън линии, както и с още куп други неща, с които те се занимават. Сестрите са известни и с това, че съумяха да наложат изцяло нов стандарт за хубост, само че постоянно са упреквани, че е много нереалистично една жена да изгежда по този метод в всекидневието си.

Не са един или два случаите, в които обаче хубавиците от рода Кардашиян-Дженър са попадали под светлините на прожекторите... поради обвинявания, че са употребявали Фотошоп, с цел да наподобяват по-красиви. Така стана и в този момент, откакто бяха разспространени нови фотоси на Клои Кардашиян.

Виж още:

36-годишната риалити звезда е направила фотосесията до басейн, с което още веднъж притегли рецензията към себе си, само че не поради облеклото, прическата, позата или местоположението, а поради краката и ръцете ѝ, които наподобява съмнително големи. Фенове побързаха да обвинята любимката си, че още веднъж се е доверила на услугите на известната стратегия, само че Клои реши да се намеси, с цел да каже, че това не е Фотошоп.

" Някои от фрагментите снимахме с камера, която основава подобен резултат. Колко по-близо се намира обектът в камерата, толкоз повече се разтегля фрагментът. Това са просто лещи! Затова на някои от фотосите краката ми наподобяват неестествено дълги. Не се вълнувайте толкоз. Ръцете и краката ми са си с естествен размер! ", дава отговор звездата. 

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/kardashianvideo/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР