Сестрата на премиера Бойко Борисов д-р Красимира Иванова защити вече

...
Сестрата на премиера Бойко Борисов д-р Красимира Иванова защити вече
Коментари Харесай

Сестрата на премиера удари мощно рамо на бившия здравен министър: Имах много тежка диагноза, оживях и му благодаря!

Сестрата на премиера Бойко Борисов доктор Красимира Иванова отбрани към този момент някогашния здравен министър проф. Николай Петров откакто той подаде оставка заради скалъпени обвинявания в роднински назначения.  " Професор Петров го познавам като пациент. Имах доста тежка диагноза и лекарите реагираха доста бързо. Искам да благодаря на целия екип, който ме оперира. Трябва да се научим да пазим положителните експерти и хора – тези, които одобряват положението на пациента като своя страст, а проф. Петров е тъкмо подобен ", уточни Иванова пред Bulgaria ON AIR.

Тя показа, че не може да разяснява решенията на брат си в професионален аспект, защото излизат от нейната компетентност.

" Професор Петров, просто се дръжте! Толкова доста пациенти дължат живота си на Вас! Да си шеф или министър е краткотрайно ", безапелационна бе доктор Иванова.

Сестра на премиера изясни, че най-тежкият миг за нея, по линия на позицията на брат ѝ, е бил, когато закрили болничното заведение, за която работела преди 15 години. " Останах без работа. Тогава брат ми беше кмет. Намерих си работа в общинска болница, само че незабавно ме попитаха дали той не ми е оказал помощ, с цел да стартира. Аз съм доктор, който е учил за това, кандидатствал е и е намерил работа по специалността си. Ако си бях останала у дома пък щяха да ме питат по какъв начин се устоявам ", описа доктор Красимира Иванова.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР