Сестрата на Меган Маркъл Саманта Грант е готова с компрометиращата

...
Сестрата на Меган Маркъл Саманта Грант е готова с компрометиращата
Коментари Харесай

Кошмарът за Меган Маркъл започва до дни

Сестрата на Меган Маркъл Саманта Грант е подготвена с компрометиращата си книга The Diary of Princess Pushy. Презентацията на четивото, отдадено на херцогинята на Съсекс, ще се състои в неделя, 17 януари, написа Daily Star.

Анонимен източник споделя пред In Touch Weekly, че Меган Маркъл надали ще покаже обществено възмущението си от книгата.

Знае се, че в нея сестра й счита да показа „ положителни, неприятни и мръсни” детайлности за херцогинята.



„ Не зная дали това, което ще прочете, ще й хареса. С някои неща евентуално ще се съгласи, с други – не”, споделя самата авторка. „ Така е почтено, в това е салдото. Очевидно някои детайлности няма да й се харесат. Понякога истината е по-изненадваща от измислицата, а аз избирам да споделям истината”, прибавя тя.

Прикованата към инвалидна количка 56-годишна Грант твърди, че записките й не целят да срутен репутацията на Маркъл. И акцентира, че при писането на книгата си се е старала да бъде пределно откровена.

По-рано Саманта упрекна Меган, че не желае да оказва помощ на татко им. „ Ако можеш да похарчиш 75 хиляди $ за рокля, можеш да ги похарчиш и за татко си”, възмущаваше се тя във връзка роклята на Ralph & Russo, която сестра й облече за фотосесията в чест на годежа си с принц Хари.

В доста от мненията си пред английските медии тя я определяше като „ празна и нарцистична”.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР