Сестрата на кмета на созополското село Зидарово е най-голямата просякиня

...
Сестрата на кмета на созополското село Зидарово е най-голямата просякиня
Коментари Харесай

Сестра на черноморски кмет е просякиня милионер

Сестрата на кмета на созополското село Зидарово е най-голямата просякиня милионер по Южното Черноморие. Пена П. побърка жителите и гостите на Созопол с просията и агресивното си държание, в случай че не получи благодеяние, написа " Флагман ".

„ И през този летен сезон в града обикаля жена на забележима възраст към 50-60 години с две патерици, закръглена, с къса коса в ярък цвят. Жената се показва за болна, за обществено слаба и проси пари. Преди няколко години се опита да открадне няколко продукта от магазина, където работя! Току-що още веднъж се опита да припечели нещо от мен, този път говорейки на съветски език. Бъдете внимателни и не се поддавайте на лъжливия ѝ външен вид”, написа гражданка, която моли да не демонстрираме страдание към нападателната Пена.

Жената е сестра на кмета на село Зидарово Стойчо Петков и по никакъв начин не е за подценяване. Лятото тя се препитава с милостиня по Черноморието, а през зимата търси благодеяние от милостиви бургазлии, като обикаля с патериците в центъра на регионалния град.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР