Сестра на годеницата на британския принц Хари - Меган Маркъл

...
Сестра на годеницата на британския принц Хари - Меган Маркъл
Коментари Харесай

Сестра на Меган Маркъл е оцеляла от атентат в стил Лейди Ди?

Сестра на годеницата на английския принц Хари - Меган Маркъл е оживяла при злополука във Флорида, написа в. "Ню Йорк дейли бийст ".

Инцидентът стана преди няколко дни на път в югоизточния щат. "Аз се ударих в кола, до момента в който се пробвах да се спася от папараци. Те ме преследваха и желаеха да ме снимат ", описа 53-годишната Саманта Грант. Това припомня на ориста на Лейди Даяна. Бившата брачна половинка на английския престолонаследник принц Чарлс почина на 31 август 1997 година в Париж в опит да се отърве от фотографи, преследващи нея и нейния ухажор - арабския милиардер Доди ал Файед, напомня жълтото издание.

Таблоидът цитира изявление на роднината на американската актриса. Династията на Обединеното кралство ме остави сама да се грижа за нашия татко - Томас Маркъл, съобщи дамата, която страда от детски паралич и е прикована към инвалидна количка. Медията показва още, че Грант и Маркъл са родени от разнообразни майки. "Ню Йорк дейли бийст " добавя,че съгласно една от версиите злополуката във френската столица е била проведена от тайните служби в Лондон. "Има възможност пътнотранспортното произшествие във Флорида да не е случайност ", допуска вестникът.

По-рано се появи информация, че Томас Маркъл няма да участва на сватбата на щерка си и английския благородник по здравословни аргументи. Меган Маркъл ще бъде заведена до олтара от своята майка - Дория Регланд. 61-годишната инструкторка по йога дойде през вчерашния ден от Съединени американски щати на Острова.

Очакваната огромна английската кралска женитба ще се състои в Лондон на 19 май. Днес синоптици обявиха, че времето в събота ще бъде слънчево и без превалявания.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР