Серийният убиец Чарлз Менсън, който излежава доживотна присъда в американския

...
Серийният убиец Чарлз Менсън, който излежава доживотна присъда в американския
Коментари Харесай

Чарлз Менсън на косъм от смъртта

Серийният палач Чарлз Менсън, който излежава доживотна присъда в американския щат Калифорния, е трансфериран от пандиза в болница поради доста утежняване на здравето му, съобщава БТА.

Според уеб страницата TMZ 83-годишният Менсън е бил приет в болница още преди три дни с няколко болести, изискващи лекарска интервенция. Изданието отбелязва, че той постепенно угасва и " гибелта му е единствено въпрос на време ".

Менсън бе признат в болница през януари тази година поради мощен вътрешен кръвоизлив. Тогава лекарите отказали хирургическа интервенция, опасявайки се, че той е прекомерно слаб и няма да издържи интервенцията.

Чарлз Менсън е измежду най-прочутите нарушители на 20 век. През лятото на 1969 година той и трима негови съучастници, част от комуната му " Семейството ", убиват свиреп седем души. Сред жертвите е брачната половинка на режисьора Роман Полански, актрисата Шарън Тейт, която е бременна в деветия месец. Въпреки че Менсън не е непосредственият причинител на убийствата, той е приет за отговорен в организирането им и наказан на гибел. През 1972 година, откакто Калифорния вкарва мораториум върху смъртното наказване, присъдата му е сменена с пожизнен затвор.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР