Серийният изнасилвач, който напада млади пловдивчанки и ги изнасилва в

...
Серийният изнасилвач, който напада млади пловдивчанки и ги изнасилва в
Коментари Харесай

Изнасилвачът от Кючука е 35-годишен мъж от Пазарджик

Серийният изнасилвач, който атакува млади пловдивчанки и ги изнасилва в колите им, е хванат, потвърдиха от полицията. 35-годишният Владимир Петков е бил задържан на 22 декември късно вечерта, заяви първа Марица.бг.

Той е от Пазарджик, само че се преселил да живее във втория български град. Имал квартира. Не е ясно с какво се е занимавал, с изключение на да атакува нощем млади дами и да ги изнасилва. От полицията обясниха, че е лежал в пандиза точно за обезчестяване, заяви 24 часа.

След залавянето му при разпитите е направил признания за последните две набези. Те се случиха през няколко дни на разнообразни места в пловдивския квартал „ Кючук Париж”. Петков се кълнял пред проверяващите, че не е посягал на други, с изключение на на двете девойки.

Почеркът му е еднакъв – атакува ги в колите им, свършва си работата и ги оставя. Полицаите го заловили по описанията на жертвите. Неговото ДНКК съвпаднало с планове биологичен материал у първото момиче, което той поруга при започване на месеца.

Това е 18-годишно момиче. Тя и другата потърпевша госпожица дали идентични описания на извратенякът. По думите им той е българин, облеклата му били чисти, само че не бил привлетателен. Според изказванията им нападателят бил грозноват, с дълъг нос и изгърбен.

Както Марица.бг писа, Петков издебвал жертвите в късните часове. Момичетата били в колите си и чакали свои познати. В това време той се промъквал и работил.
След двата случая за последния месец младите пловдивчанки изпаднаха в смут и не смееха да закъсняват.
тагове изнасилвач кючука пазарджик
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР