Серията Xiaomi 11T разширява достъпа до най-новите функции и мерки

...
Серията Xiaomi 11T разширява достъпа до най-новите функции и мерки
Коментари Харесай

Xiaomi ще предлага 3 ъпдейта на системата Android и 4 години актуализации за сигурност в серията Xiaomi 11T

Серията Xiaomi 11T уголемява достъпа до най-новите функционалности и ограничения за сигурност

Технологичният бранд Xiaomi разгласи, че серията Xiaomi 11T - Xiaomi 11T Pro и Xiaomi 11T ще предлага 3 следващи Android ъпдейта, както и 4 години актуализации на сигурността. С тази смяна потребителите на серията ще се радват по едно и също време на по-добро потребителско преживяване и по-дългосрочна сигурност на данните. Въпреки че за момента не са включени други устройства, Xiaomi счита, че това отразява позитивна смяна и е съобразено с потребностите на потребителите на серията.

" С непрекъснатото рационализиране на хардуера на смарт телефоните, виталният им цикъл последователно се удължава, което значи, че на потребителите не се постанова да заменят устройствата си толкоз постоянно. Поради тази причина от ден на ден консуматори отдават огромно значение на най-новите функционалности и актуализации на операционната система ", показа Алберт Шан, началник на отдел " Продукти и технологии " в Xiaomi International.
" Xiaomi се ангажира да дава на потребителите водещ в промишлеността хардуер и дълготрайна продуктивност. В продължение на този ангажимент, в допълнение удължаваме виталния цикъл на нашите смарт телефони, осигурявайки три генерации актуализации на операционната система Android. По този метод потребителите могат да употребяват актуалните си устройства по-дълго и дружно с това да се любуват на най-новите функционалности. В същото време ще осигурим на потребителите и актуализации за сигурност, които подсигуряват сигурната работа на устройствата им в дълготраен проект.
Xiaomi също ще реши и опцията за даване на услугите за разширение на системата Android и актуализации на сигурността на повече Xiaomi устройства. „ За нас не е лесна задача да осигурим систематични актуализации за сигурност за всички свои предходни модели смарт телефони. Въпреки това вероятността за това предизвикателство и задоволяването на желанията на нашите клиенти е същински вълнуваща. От една страна, ние още веднъж изпълняваме обещанието си към световните консуматори - да предоставяме невероятни артикули, а от друга - последователното удължение на виталния цикъл на смарт телефоните на Xiaomi е прогресивна стъпка, която подкрепя задачите ни за резистентност и екологична отговорност ", добави Шан.

Отказ от отговорност:
Наличието на ъпдейти и функционалности на операционната система Android може да варира според от устройствата и пазара. Наличието на актуализация ще зависи от разнообразни фактори, като сложността на актуализацията, локалните разпореждания, пазара и други фактори.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР