Серия побоища белязаха празничните дни в Благоевград. След значителна употреба

...
Серия побоища белязаха празничните дни в Благоевград. След значителна употреба
Коментари Харесай

Серия побоища на Йордановден: 35-годишен, пребит пред дискотека Левъл,с опасност за живота в Пирогов, симитличанин със счупен нос и скули, благоевградчанин в МБАЛ с порезна рана на главата и счупени ребра..

Серия побоища белязаха празничните дни в Благоевград. След забележителна приложимост на алкохол няколко мъже пострадаха тежко, двама от тях са в Пирогов. Спешно известие от столичния медицински институт " Пирогов " подвигна на крайник ченгетата в Благоевград на 6 януари. От болничното заведение съобщили, че пред деня при тях е постъпило лице от Благоевград, с тежка черепно-мозъчна контузия и заплаха за живота.

Пострадалият е благоевградчанинът Крум Т. на 35 години, който е бил свиреп пребит пред дискотека " Левъл " в регионалния център и незабавно е превозен до столичната клиника. След сигнала ченгетата почнали следствие по случая и арестували побойника 22- годишния Антон В. Той е арестуван, положението на потърпевшия е обезпокоително. Крум от години живее в чужбина и се прибрал за празниците.

В Симитли след сборичкване на улица " Илинден " е потърпевш Венцислав П, който се сбил с Димитър П, който го блъснал с пестник по главата, счупил му носа и скулата. И той е превозен за Пирогов. Димитър е арестуван. След побой е ранен и Борислав Ш, който е обичай от три лица в региона на заведение " Примо " край Първо главно, учебно заведение.

След побоя, в който е употребен и нож, Борислав е със счупени няколко ребра и порезна рана на главата. Настанен е в болница Благоевград. Всички тези страховити случки са от празничния Йордановден. Вчера ви съобщихме за свиреп пердах сред таксиметров водач и двама негови клиенти в Благоевград. След багра, разиграл се пред блок 7 в квартал Еленово с тежки пострадвания е един от клиентите, а таксиджията Андрей В. е задържан.

П. Петров

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР