Серия от специализирани полицейски операции се провеждат из страната. Регистрирани

...
Серия от специализирани полицейски операции се провеждат из страната. Регистрирани
Коментари Харесай

Серия полицейски операции из страната

Серия от профилирани полицейски интервенции се организират из страната. Регистрирани са нарушавания за престъпления свързани с политическите права на жителите при подготовката и провеждането на изборите за Народно заседание, лихварство и битови закононарушения. Има и арестувани.

Изборната търговия е в разгара си.  Акция против пазаруването на гласове и битовата престъпност се организира в някои региони на София , потвърдиха за  " Фокус “  от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. Резултати от акцията се чакат по-късно през днешния ден.

Незаконна лихварска активност е регистрирана в пловдивския квартал " Столипиново ".  Проверяват се два адреса, за които има информация, че там има лица, свързани с пазаруването на гласове. Акцията е почнала рано сутринта от чиновници на 6 районно управление (на МВР) и ще продължи през целия ден. 

На територията на Кюстендилска област се организира интервенция по отношение на закононарушения, свързани с подготовката и провеждането на идните парламентарни избори.

Служителите са иззели лист с имена от 33-годишен гражданин на Сапарева баня, който е и арестуван. По случая е формирано бързо досъдебно произвеждане и работата по случая продължава.

Припомняме, че досега в ОДМВР – Кюстендил,  са формирани 2 досъдебни производства за закононарушения, свързани с изборните права на жителите и работата по тях продължава под надзора на прокуратурата.

Специализирана полицейска интервенция се организира и срещу битовата престъпност на територията на Стара Загора, съобщи кореспондент на  " Фокус " . Проверяват се заложни къщи и игрални зали, както и за спомагателни тайници в колите. До момента има петима арестувани.

Полецейска акция в региона имаше и в петък. Обект на проверките тогава бяха разнообразни посоки - криминална, икономическа престъпност, както и спазването на Закона за придвижване по пътищата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР