Серия от рокади в горещите кухни на ресторантите Алея“ и

...
Серия от рокади в горещите кухни на ресторантите Алея“ и
Коментари Харесай

Кулинарното риалити „Фламбе“ стартира в „Алея на славата“

Серия от рокади в горещите кухни на заведенията за хранене „ Алея “ и „ Беарнез “ ще бележат животите на героите в сериала „ Алея на славата “. Тази седмица от вторник до четвъртък в 22:00 часа по NOVA феновете ще станат очевидци на поредност съдбовни решения на персонажите, които ще извърнат хода на събитията.

В новите епизоди на поредицата следва стартът на фотосите на хитовото кулинарно предаване „ Фламбе “. Шеф Лагадинов (Деян Донков) ще посрещне новите претенденти за победа, само че предварителните му проекти ще бъдат изменени в последния миг. Кой от познатите герои ще се включи в конкуренцията и каква цена ще би трябвало да заплати за присъединяване си?

В кухнята на „ Алея “ ще става все по-горещо откакто фамилният ресторант още веднъж е подготвен още веднъж да отвори порти. Марта (Ирини Жамбонас) ще вземе решение без да пита и ще назначи нов чиновник в ресторанта. Сервитьорката ще впечатли всички с уменията и топлата си усмивка, само че Марта първа ще заподозре, че тя не е непозната за другия притежател на ресторанта – Слави (Свежен Младенов).

Милен (Мак Маринов) още веднъж ще бъде подложен до стената и ще би трябвало да мисли бързо, с цел да вземе най-правилното решение за живота си. Съдбата в лицето на контрольор Дерин (Йордан Ръсин) ще му даде опция да излезе от тъмните покупко-продажби на Пумпалов (Борислав Чучков), който още веднъж ще опита да го примами да работи за него. Как ще постъпи Милен и ще забележим ли за първи път уязвимост в очите на подземния необут?

Какво ще се случи с хазартната взаимозависимост на Драго (Цветан Алексиев) и ще навреди ли още по-сериозно на Милен? Ще признае ли Милен на Али (Радина Боршош) за какво се е забъркал във всички противозаконни схеми? Защо Тина (Радина Кърджилова) ще се срещне с обществените служби и ще успее ли да се измъкне вечно от хватката на Пумпалов? Как ще преминат фотосите на „ Фламбе “ и кой ще се оправи най-добре в кухнята на началник Лагадинов?

Следете  и официалния  профил на „ Алея на славата “ за настоящи вести.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР