Серия бомбени заплахи са били подадени в днешния ден в

...
Серия бомбени заплахи са били подадени в днешния ден в
Коментари Харесай

*Серия бомбени заплахи в София - в БНТ, на летище София и в 24 часа

Серия бомбени закани са били подадени в днешния ден в София. Заплахи за сложени гърмежи са отправени към Българска национална телевизия, летище София и редакцията на " 24 часа ".

Първо сутринта е подаден сигнал към столичния аеропорт. Съобщено е, че е сложено взривно устройство на Терминал 1 на летище София.

" Сигналът за летището е подаден в 9,20 часа. Направена е инспекция на място и не е намерено нищо. Работата на Терминал 1 не е спирана или забавяна ", споделиха от полицията пред Dir.bg.

След това сигнал за бомба, заложена в постройката на Българска национална телевизия, е подаден в полицията към 11,20 часа, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

" В момента се прави инспекция от наши чиновници ", допълниха от вътрешното министерство. Журналистите от националната телевизия са били евакуирани от постройката.

По-късно се разбра, че опасността е изпратена с мейл до редакцията на " 24 часа ". В Българска национална телевизия и на столичното летище също е получен мейл.

Сигналът за бомба в редакцията на " 24 часа " е получен на електронните адреси на редакцията. Терористите заплашват, че ще взривят цялата постройка и пожелават на публицистите " Приятен полет ". Съобщението бе изпратено и до други институции и медии.

Интересно е, че в текста написа, че бомбата е " засадена ", което знак, че известието е преведено с гугъл транслейт.

Подателят е [email protected]. Същият имейл снабдител - www.cock.li бе употребен, с цел да се изпратят сигнали за бомби в учебните заведения в Лос Анджелис през 2015 година Съобщението се оказа подправена вест.

Ето цялото известие:
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР