Сериозни тревоги надвиснаха над Саша Илич още след неофициалния му

...
Сериозни тревоги надвиснаха над Саша Илич още след неофициалния му
Коментари Харесай

Сериозни тревоги за Саша Илич преди старта на новия сезон

Сериозни паники надвиснаха над Саша Илич още след неофициалния му дебют отпред на ЦСКА. В 29-ата минута на съботната контрола с Гройтер Фюрт (1:4) Енес Махмутович, за който това също бе първи мач, защото нямаше картотека напролет, бе сменен наложително. Защитникът получи удар в крайници. Националът на Люксембург изпитва съществени болки в коляното и поради тях пропусна вчерашната подготовка. Днес той ще премине медицински проучвания, които ще дефинират за какъв брой време ще отсъства от терена. Опасенията на треньорския щаб са, че бранителят може да бъде навън от сметките за повече от месец.

При отрицателен процес на събитията ЦСКА ще остане бе отбрана за старта на сезона. В първия кръг на новия шампионат " армейците " посрещат Арда (Кърджали) на " Българска войска ". Двубоят би трябвало да се организира сред 8 юли, петък, и 11 юли, понеделник. Наказан за него е нидерландецът Мено Кох, който също изпитва известни болежки, само че се чака в идващите дни да възобнови пълноценни тренировки със съотборниците си.
 Двама от ЦСКА с контузии след контролата против Гройтер Фюрт
Двама от ЦСКА с контузии след контролата против Гройтер Фюрт

Проблеми за Енес Махмутович и Александър Бучков

По-тежко е обаче положението на неговия съотечественик и капитан на отбора Юрген Матей. Както е известно, 28-годишният защитник получи травма при гостуването на Ботев (Пловдив) през март, която го извади от последната част на сезона. Матей тренира на омекотен режим в Австрия, като към момента не е ясно по кое време ще бъде подготвен да се включи към пълноценните занимания на тима.

Така още за формалния си дебют Илич ще е изправен пред доста сложен ребус за решение. С възможното неявяване на Махмутович и това на Матей и Кох единствените централни бранители, които остават разполагаем на сърбина, са младоците Християн Петров и Росен Маринов. Срещу Гройтер Фюрт на тази позиция се появи и Жеферсон, който обаче не се с прави на равнище и носи виновност за едно от попаденията на немците, написа " Тема Спорт ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР