Сериозни ремонти предприе Агенция пътна инфраструктура в разгара на лятото.

...
Сериозни ремонти предприе Агенция пътна инфраструктура в разгара на лятото.
Коментари Харесай

Летни ремонти на пътя: Има ли начин да избегнем кошмарните задръствания

Сериозни поправки предприе " Агенция пътна инфраструктура " в разгара на лятото. Една от най-популярните дестинации за пътешестване - морето, се оказва и едно от трасетата, по които напредването би трябвало да се прави с в действителност нараснало внимание.

Девет са локациите, на които сега се прави реорганизация на пътното платно. Заради ремонтните действия, при всяка една от тези точки, придвижването се прави единствено в едната лента, тъй че да работата по реорганизация да се извърши в най-кратки периоди.

Другата автомагистрала - " Хемус ", която е главният път, който свързва столицата със северното ни Черноморие, също през идващите седмици ще наподобява повече на строителна площадка, в сравнение с скоростен път. Там сега се правят поправки на няколко места.

Затворена за придвижване поради ремонт е тръбата на Тунел " Витиня " в посока София. Движението се прави двупосочна в другата, което постанова и ограничавания в скоростта. Около 36-тия километър на автомагистралата при виадукт " Коренишки дол ", се прави ремонт на носещите колони. Ремонт е почнал също по този начин и в сектора сред Врачеш и Бебреш.

Има ли по какъв начин да избегнем забавянето, когато тръгваме на отмора - вижте отговора и рекомендациите на автомобилния играч Владимир Илиев, който гостува в " Денят стартира " с потребни препоръки към водачите.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР