Сериозни разногласия по редица политически въпроси съществуват в администрацията на

...
Сериозни разногласия по редица политически въпроси съществуват в администрацията на
Коментари Харесай

Стив Банън: В администрацията на Тръмп има тежки политически разногласия


Сериозни различия по редица политически въпроси съществуват в администрацията на американския президент Доналд Тръмп. Това съобщи някогашният политически консултант на Белия дом Стив Банън в изявление за в. „ Вашингтон поуст “.

„ В нито една администрация в историята (на САЩ) не е имало такива различия във връзка направлението, в което тя би трябвало да се движи “, счита той.

По думите на някогашния политически консултант на президента републиканците в Конгреса и в Белия дом могат да станат „ едно огромно щастливо семейство “, в случай че партията съгласува всичко с президента.

„ Ако Републиканската партия на Капитолия поддържа програмата на президента, а не своята, то ще настане цялостно благоденствие, те ще бъдат едно огромно щастливо семейство “, сподели Банън, представен от БГНЕС.

В петък стана известно, че политикът, за който се смяташе, че е един от основните съветници на Доналд Тръмп, напуща поста си. По думите на говорителката на Белия дом Сара Сандърс решението е било взето по взаимно единодушие с началника на кабинета Джон Кели. В същото време беше обявено, че Банън се връща на поста началник на ултраконсервативната медия „ Breitbart News “.
В събота президентът изрази признателност към някогашния си консултант за свършената от него работа в администрацията и по време на предизборната акция.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР