Сериозни оплаквания към условията в хотела му им германският национален

...
Сериозни оплаквания към условията в хотела му им германският национален
Коментари Харесай

Германците се оплакват от изтърканите килими и съветския декор в хотела им

Сериозни недоволства към изискванията в хотела му им немският народен тим по футбол, написа пресата в Германия.

Актуалните международните първенци, които започнаха шампионата с кошмарна загуба с 0:1 от Мексико, са настанени в градчето Ватутинки и употребяват за тренировките си подготвителния комплекс на ЦСКА (Москва) в столичното предградие.

Ватутинки е било гарнизонно населено място на Червената войска по време на Втората международна война и актуалният хотел на " армейците " наподобява контрастира мощно с лукса, на който германците се радваха в Сочи по време на шампионата за Купата на конфедерациите предишното лято.

Според немската преса играчите на " маншафта " се нервират най-вече от " изтърканите килими и руския фон ". Освен това не всяка стая разполагала с течаща вода. Селекционерът Йоаким Льов пък упреквал основния готвач, че не можел да извърши поръчаното меню.

" Няма смисъл да се оплакваме от хотела. Това къде сме отседнали не може да бъде опрощение. Но в този момент ще чакаме с още по-голямо неспокойствие лятната си почивка след международното състезание. Едва ли ще изберем отново да дойдем тук " разяснява звездата на отбора Тони Кроос, представен от " Билд ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР