Сериозни обвинения срещу сина на Найден Милков - Димитър повдигна

...
Сериозни обвинения срещу сина на Найден Милков - Димитър повдигна
Коментари Харесай

Синът на бившия фолкаджия Найден Милков го закъса яко! Грозят го до 15 години затвор

Сериозни обвинявания против сина на Найден Милков - Димитър повдигна бургаската прокуратура. И сега 28-годишният мъж се намира зад решетките, откакто мярката му за неотклонение беше удължена на 72 часа. Милков - младши е упрекнат за държане и разпространяване на опиати, защото очевидно не му е за пръв път към това е прибавено в " изискванията на рисков рецидив ". Ако бъде приет за отговорен, синът на боса на Първа частна благия може да получи от 5 до 15 години затвор, написа " Флагман ".

По-късно през днешния ден Окръжна прокуратура –Бургас ще внесе в съда искане за непрекъсната мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на Димитър, защото е налице действителна заплаха той да се укрие, както и да извърши ново закононарушение, поради тежестта на повдигнатото обвиняване, предмета на незаконното действие и трайно откритите незаконни привички на Димитър М., който е осъждан неведнъж и е търпял дейно наказване „ отнемане от независимост “, оповестиха от пресцентъра на държавното обвиняване.

Припомняме, че Милков беше закопчан при спецакция в жк " Меден рудник ". В дома му служителите на реда са разкрили прясно сготвена синтетична дрога и прекурсори за подготвяне на още опиат. Освен близо 40 гр пико в Димитър са открити и 7,5 гр марихуана.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР