Сериозни глоби от Дисциплинарната комисия към БФС се очаква да

...
Сериозни глоби от Дисциплинарната комисия към БФС се очаква да
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО: Тежки наказания за Ботев и ЦСКА

Сериозни санкции от Дисциплинарната комисия към БФС се чака да отнесат ЦСКА и Ботев (Пловдив), написа " Тема Спорт ". През уикенда двата отбора събраха по над 18 000 фенове на своите семейства.

" Армейците " одобриха Лудогорец в директен конфликт за първото място, а канарчетата означиха откриването на " Колежа " след близо 10-годишно очакване с мач против Левски. Въпреки еуфорията обаче тимовете позволиха загуби с по 0:1, а след днешното съвещание на ДК ще получат и още неприятни вести.

Червени и жълто-черни ще бъдат глобени с петцифрени суми за държанието на последователите си, довело до спирания на срещите, като не е изключено ЦСКА да бъде лишен от домакинство, а Ботев да получи последно предизвестие за сходно наказване.

Двубоите през уикенда ЦСКА - Лудогорец и Ботев Пловдив - Левски бяха спирани на няколко пъти поради дейности на почитателите. На " Българска войска " даже се стигна до прибирането за повече от 10 минути на футболистите на разградчани в съблекалнята от страна на съдията Георги Кабаков.

Повод за невижданото решение на рефера бяха множеството хвърлени предмети, които на два пъти не разрешиха на Кирил Десподов да извърши корнер. Преди това играта бе спряна за малко и поради пиротехническото шоу на бранш Г, като множеството димки пречеха на видимостта на ВАР системата.

Поради същата причина неколкократно бе прекъсвана и срещата на " Колежа ". Днес ще стане ясно какви ще са санкциите за ЦСКА и Ботев Пловдив за тези прегрешения.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР