Сериозна битка на билбордове се разрази между двете немски премиум марки

...
Сериозна битка на билбордове се разрази
между двете немски премиум марки
Коментари Харесай

Битката на билбордовете - Audi срещу BMW

Сериозна борба на билбордове се разрази между двете немски премиум марки в столицата на Тунис. Дилър на BMW поставил провокационен билборд против мултимарков автосалон с модели на концерна Volkswagen.

Автопазарът в Тунис е по-голям от нашия – през минлата година са били продадени 63 685 леки коли и леки търговски коли, което е напредък от 5,1% по отношение на 2016-а година. Лидер на пазара е Citroen с 5626 продажби, докато предходната 2016-а първи е бил Volkswagen с 6016, само че през 2017-а спада до 4683 единици. Премиум марките продават под 1000 бройки – в 2016-а Audi е с 665н, BMW с 508, а Mercedes-Benz е между тях с 618.

Това не пречи сред тях да върви ожесточена борба, като последното сражение е към този момент върху билбордовете. Срещу салона на Ennakl Automobiles, дилър на Audi, Porsche, Seat, Skoda и Volkswagen, се появил билборд, монтиран по поръчка на разположения наблизо дилър на BMW Ben Jemaa Motors. На черния плакат се виждат единствено запалените фарове на баварка, а под тях надпис “Никога не е късно да премислиш! ”

Маркетингът на Ennakl Automobiles не се стреснал и експресно разположил до него свой билборд с надпис: “Никога не изневеряваме на марката, която печели! ” Над надписа е емблемата на Audi с букви L отстрани, което прави думата LOOOOL – отправка към международно известната абревиатура LOL /Laughing Out Loud/ мощен смях/.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР