Серина Уилямс оцени високо представянето на Цветана Пиронкова на US

...
Серина Уилямс оцени високо представянето на Цветана Пиронкова на US
Коментари Харесай

Серина Уилямс: Пиронкова е невероятна

Серина Уилямс оцени високо представянето на Цветана Пиронкова на US Open. Американката завоюва четвъртфинала посред им след поврат, само че сподели почитание към играта на съперничката си.

Пиронкова впечатли света на тениса, като след тригодишно спиране и майчинство се завърна и записа най-хубавото си класиране в Ню Йорк.

" Този мач демонстрира какъв брой корави могат да бъдат майките. Щом можеш да родиш дете, можеш да направиш всичко. Тя е невероятна ", сподели Уилямс в изявлението на корта, което спечелилите по традиция дават.

" Щастлива съм, че съм тук и приказвам с вас, тъй като в един миг мислех, че няма да съумея. Борих се. Това е нещо, поради което се вълнувам доста - в никакъв случай не се предавам ", съобщи американката, която продължава да мечтае за рекордната 24-а купа от Големия шлем.

По думите ѝ майчинството и спортът са като два свята. " След мач отиваш и сменяш памперси. Сюрреалистично е ".

Уилямс уточни, че задачата ѝ е да усъвършенства представянето си при започване на мачовете. Срещу Пиронкова американката стартира неубедително, само че след това заигра в познатия си жанр и не разреши на българката да стигне до успеха.

 &feature=emb_logo
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР