Сериалът The Last of Us“ (Последните оцелели“), базиран на едноименната

...
Сериалът The Last of Us“ (Последните оцелели“), базиран на едноименната
Коментари Харесай

Сериалът „The Last of Us“ чупи рекорди

Сериалът „ The Last of Us “ („ Последните оживели “), основан на едноименната игра, сложи нов връх по гледаемост, оповестява „ Deadline “.

Четвъртият епизод на сериала е гледан от 7,5 милиона души. Това е със 17% повече от броя за третия епизод. Отбелязва се, че аудиторията на новия план се усилва всяка седмица.

Премиерата на първия сезон бе на 15 януари. За два дни първата серия на плана е гледана от повече от 10 милиона души. Новият сериал се трансформира във втората най-популярна премиера на HBO за повече от десетилетие и отстъпи място само на предисторията на " Игра на тронове " - сериала " Домът на дракона ".

Само след два епизода „ The Last Of Us “ беше възобновен за втори сезон. Сериалът получава високо утвърждение от рецензията и положителни мнения от феновете.

„ The Last Of Us “ е поредност от видеоигри за платформата PlayStation, която разказва събитията в свят, претърпял гибелен вирус от гъби-зомбита. В центъра на сюжета е опитът на Джоел Милър да преведе през града Ели, момиче, стабилно на разновидностите и вируса, с цел да сътвори с нейна помощ ваксина. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР