Сериалът (Наследници) се завръща с нов четвърти сезон през март

...
Сериалът (Наследници) се завръща с нов четвърти сезон през март
Коментари Харесай

Succession 4: Драматичната борба за власт на фамилията Рой продължава

Сериалът (Наследници) се завръща с нов четвърти сезон през март 2023 година

Действието още веднъж ще бъде развито в границите на 10 епизода, в които драмата на семейство Рой за власт продължава. Нов филмов откъс демонстрира, че Конър, Кендъл, Роман и Шив са в ужас след събитията, които се случиха във финала на трети сезон.

Сделката за продажба сред медийния конгломерат на татко им Логан Рой - „ Уейстар РойКо “ и софтуерния визионер Лукас Матсън е към своята крайна фаза. Перспективата за тази сеизмична продажба предизвика екзистенциална паника и нови исблъсъци и разделяне измежду семейството Рой.

Всички от фамилията чакат да схванат по какъв начин ще наподобява животът им, откакто договорката бъде приключена. Заформят се нови борби за власт на фона на бъдеще, в което културната и политическа тежест на фамилията ще са мощно лимитирани.

В новия сезон ще забележим нови лица, измежду които Анабет Гиш, Адам Годли, Ейли Харбоу и Йоханес Хаукур Йоханесон.

А в функциите на известните и спорни персонажи от семейството Рой се завръщат Брайън Кокс, Джереми Стронг, Сара Снук, Киърън Кълкин, Алън Рък, Матю Макфадиен и Никълъс Браун.

Първите три сезона на " Наследници " събраха 48 номинации на премиите Emmy. Сераилът съумя да грабне и наградата " Най-добър трагичен сериал " за втори и трети сезон.

Официалната премиера на четвъртата част от вълнуваща фамилна драма е на 27 март в стрийминг платформата HBO Max и от 21:00 часа по телевизионния канал HBO.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР