Сериалът Клюкарката, превърнал се в младежки културен феномен с модното

...
Сериалът Клюкарката, превърнал се в младежки културен феномен с модното
Коментари Харесай

"Клюкарката" се завръща с нови епизоди за HBO Max

Сериалът " Клюкарката ", трансформирал се в юношески културен феномен с стилното си въздействие и историите за сантименталните връзки сред част от тийнейджърския хайлайф на Ню Йорк, е на път да се завърне на телевизионния екран под формата на нов сериал, основан особено за новата услуга за стрийминг на HBO Max, оповестява " Ройтерс ".

HBO Max, благосъстоятелност на " Уорнър ", разгласи че е поръчал нови 10 епизода от сериала, чието деяние ще се развива към осем минути по-късно от " Клюкарката ", чийто истински серии завършиха през 2012 година. Новата продукция още веднъж ще наблюдава живота на ново потомство възпитаници от частните учебни заведения.

Засега няма оповестена информация за кастинга, нито дали в него ще бъдат включени артисти от истинския сериал като Блейк Лайвли, Пен Баджли, Чейс Крауфорд и Лейтън Мийстър.

HBO Max разгласи, че новият сериал ще се концентрира повече върху метода, по който обществените медии и атмосферата на самия Ню Йорк са се трансформирали през последните години.

Оригиналният " Клюкарката " имаше шест сезона и бе предаван по младежкия канал CW. Той се трансформира в един от най-популярните сериали в историята, спечелвайки 18 награди " Тийн Чойс " и вдъхновявайки цели фешън линии, трендове в прическите и продуктите за хубост.

Новината се появава малко откакто предходната седмица от HBO Max оповестиха, че ще имат извънредните права за стрийминг на хитовия сериал от 90-те " Приятели ", който сега е второто най-гледано заглавие в техния съперник " Нетфликс ".

Очаква се HBO Max да тръгне идната проелт с композиция от авторско наличие и други известни заглавия от каталога на HBO, TBS и класики от филмотеката на " Уорнър ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР