Серхио Агуеро отново отговори на думите на Златан Ибрахимович. Коментирайки резултатите

...
Серхио Агуеро отново отговори на думите на Златан Ибрахимович.
Коментирайки резултатите
Коментари Харесай

Агуеро за Ибрахимович: Той се смята за по-важен от всички останали, той беше първият, който търсеше конфликти на терена.

Серхио Агуеро още веднъж отговори на думите на Златан Ибрахимович.

Коментирайки резултатите от финала на Мондиал 2022, шведският нападател на Милан съобщи: " Меси ще бъде запомнен, само че тези, които се държаха неприятно, не могат да бъдат уважавани. Мбапе ще завоюва още едно Световно състезание, а те няма ".

" Отстоявам това, в което вземам участие, даже и да не бях там. Казвам това, което мисля, тъй като момчетата не могат да влизат в разногласия, тъй като това може да не се хареса на хората или техните клубове. Сега съм от другата страна, тъй че споделям каквото желая.

Златан приказва гадни неща, че аржентинците няма да завоюват нищо друго. Той се счита за по-голям от всички останали поради изказванията си.

Той първи търсеше спорове на терена. Казах, че минимум се вижда неприятното му държание на терена. Той употребява провокациите си, с цел да изгони противниковия бранител.

Ние изиграхме нашата роля, направихме каквото трябваше. Това не е неприятно държание, а способността да четете играта. Ние спечелихме международното състезание по този метод, а останалите търсят други способи да го създадат.

Винаги търсим нещо, което да помогне на Аржентина. Винаги същото. Никой не обръща внимание на всичките жертви и старания ", сподели някогашният нападател на националния тим на Аржентина в ефира на Футбол 90 ", съобщи Ибрахимович.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР