Серхио Агуеро и Усман Дембеле подновиха тренировки за Барселона, като

...
Серхио Агуеро и Усман Дембеле подновиха тренировки за Барселона, като
Коментари Харесай

Лъч надежда за Барселона

Серхио Агуеро и Усман Дембеле възобновиха тренировки за Барселона, като нито един от двамата не е играл от началото на сезона, оповестиха от пресслужбата на каталунците.

Аржентинският нападател, който се причисли от Манчестър Сити след края на предишния сезон като свободен сътрудник, към момента не е направил дебюта си за „ блаугранас “, откакто получи контузия на десния прасец през август. „ Новите лица в тренировката бяха Усман Дембеле и Серхио Агуеро, които сега се възвръщат от травми “, се споделя в късото известие на клуба, макар че той добави, че дуото е упражнявало единствено „ в част от сесията “.

Френският нападател Дембеле се завръща след интервенция на коляното, която получи през юни. Новината ще бъде добре пристигнала за старши треньора на Роналд Куман, чийто тим не започва безапелационно тази акция, губейки в два поредни мача в груповата фаза на Шампионска лига без да означи гол и да насочи прецизен удар.

Според испанските медии, Агуеро и Дембеле даже могат да се включат против Валенсия в Ла Лига в неделя. 33-годишният Агуеро напусна Манчестър Сити след десетилетие в клуба, в който стана техен реализитор номер 1 в историята с 260 гола.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР