Пилето на поп фолка - Райна продължава да не се

...
Пилето на поп фолка - Райна продължава да не се
Коментари Харесай

Месеци, преди да чукне 43! Райна бясна: Никой няма да ми дава "наклон" дали да раждам, жената не е крава!

Пилето на поп фолка - Райна продължава да не се стопира и не се свърта вкъщи, разбирайте България като цяло. В момента тя е в отдалечен Шанхай, където се радва на живота и опознава нации, обичаи, обичай, просвета...

Знаем, че някогашната на Константин е луда по пътешествията от време оно и може би освен изневерите на Коцето, а и това е асъдействало за раздялата им. Певецът има пари, само че като че ли го мързи да пътешества - най-малко не толкоз, колкото Райна.

Мнозина не стопират да одумват певицата, че след няколко месеца ще чукне 43 лазарника, а нито е омъжена, нито има деца, нито е показала най-малко сериозен другар. Нея обаче това не я касае и остава вярна на личните си визии и позиции. За което, в действителност, е изцяло права.

" Никой няма да ми споделя и да ми дава " надолнище " дали ще се бракосъчетавам, дали ще раждам и прочие клишета, с които вкарват хората в измислени коловози. Жената не е крава за разплод и е нейно персонално решение дали да се възпроизвежда, или не. Толкова нещастни фамилни двойки има, толкоз двойки, които са се взели и са създали не едно, а няколко деца и се усещат извънредно, като в капан. Не желая това за себе си. Важното е всеки да откри това, което го прави благополучен. А какво приказват другите - майната му! ", изрично е Пилето.

Източник: Crimesbg.com

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР