Сергей Р. е от Поморие и в момента е на

...
Сергей Р. е от Поморие и в момента е на
Коментари Харесай

Читатели на Флагман.бг разпознаха крадеца на луксозен автомобил в София

Сергей Р. е от Поморие и сега е на независимост, пишат негови съграждани до редакцията ни

Читатели на Флагман.бг разпознаха апаш на първокласен автомобил, чиято пазарна стойност е сред 70 000 – 80 000 лв.. Това е помориецът Сергей Р., пишат до публицистичната ни поща негови съграждани. 

Престъплението е осъществено от група мъже през ноември м.г. в столичния квартал Люлин. Кадрите от кражбата са публикувани по Нова телевизия. Различното при тази кражба е, че сигналът от ключа на автомобила е засечен, до момента в който притежателите са си били у дома. На една от камерите се вижда по какъв начин през това време крадците работят пред входната врата на жилището, снабдени с кабели. Колата е била паркирана пред кооперацията, а на камерата пред входа е сложено фолио.

 



„ Две от лицата закриват камерата на входа. Другите двама се качват на етажа и стартират да опъват кабели, най-вероятно с цел да прихванат сигнала на ключа. Вижда се едно от лицата да държи телефон, най-вероятно е в контакт с лицата долу. Прихващат сигнала на ключа, отключват и палят автомобила. Това се вижда. Извършено е сред 04:20-04:30 часа сутринта. Цялото нещо е траяло към 12 минути ”, описа тогава притежателят на автомобила. 

На фрагментите ясно се вижда лицето на единия от крадците. Нашите читатели от Поморие настояват, че точно това е Сергей. 
 Това е Сергей от Поморие, съгласно наши читатели точно той е причинител на наглата кражба
„ Кражбата е осъществена на 15 ноември. По това време Сергей е бил в София. Клипът е публикуван в Поморие, всички са го разпознали. Този човек не работи, взе участие в схеми и взимане на пари от хора. Има заведени каузи против него “, сподели поморийка, поискала анонимност. 

Тя твърди, че е подала и сигнал в столичната полиция, че е разпознала лицето от охранителните камери. 
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР