Сергей Корсунски е украински дипломат. Бил е щарже д`афер по

...
Сергей Корсунски е украински дипломат. Бил е щарже д`афер по
Коментари Харесай

Посланикът на Украйна в Япония: Започнахте война, която ще сложи край на проклятието от предишните три века – Русия

Сергей Корсунски е украински посланик. Бил е щарже д`афер по въпросите на Украйна в Съединените щати през 2005 година и ексклузивен и пълномощен дипломат на Украйна в Турция. Директор на Дипломатическата академия на Украйна през 2017-2020 година Сега е дипломат на Украйна в Япония. Това е неговото послание към руснаците във Facebook, качено и в:

Министърът на външните работи на Украйна прикани тези украинци, които приказват съветски, да молят към съвестта и разсъдъка, които би трябвало да имат ходещите изправени двукраки, за всеобщата покруса, която се случва тези дни. Нямате нито едното, нито другото, само че не мога да не извърша молбата на министъра.

Аз приказвам съветски. И доста по-добре от множеството от вас. Девет години от 10 учебен живот учих в " Руското учебно заведение " номер 71 в Киев. Това е на Шулявка, където през днешния ден са взривени мостове и

двуноги същества избиват украинци

Вчера измежду тях имаше шест деца. 110 ранени.
И през днешния ден, няколко десетилетия по-късно, мога без проблем да изтъквам Пушкин и Лермонтов, Есенин и Блок. Прочетох целия Чехов и смятах Куприн за талант. Това са писатели, не сте чували за тях.
Това, което чудовището, което вие с глупава непримиримост още веднъж и още веднъж поставяте на своя оцапан с кръв престол в продължение на 20 години, сътвори, не е просто закононарушение. Това е

плануван, невъзмутим геноцид

Вие, хихикайки в своята Москва за сметка на останалата Русия, снизходително наричайки хората, които са ви родили, " хохли ", всички дружно извършихте закононарушение против човечеството. Сега, в този миг, във Вишгород, където е моят дом, се водят боеве. Това е градът, в който се намираше резиденцията на княгиня Олга, доста гневната владетелка на Русия, която изгори враговете, умъртвили брачна половинка й. И в този момент

нашите дами ще горят твари като вас

Защото убивате съпрузите им. Олга, Таня, Наташа и Марияна, Светлана и Надя, Вера и Нина, Люба и Богдана, Анна и Елена, Мария и Галя, подготвят коктейли Молотов, които да налеят на всеки от вас персонално, възпитанието не ми разрешава да кажа къде. Ще ви посрещнем и с бетонен самун, и с барутна сол.
Олга беше и принцесата, която първа одобри християнството, и то във Византия. Тя донесе огромна просвета в Киевска Рус. През десети век. Тогава не сте съществували. И нашите дами от този момент предават тази просвета на децата ни – от ръка на ръка. Няма да разберете по какъв начин става това, тъй като вие сте орда, нация от орки, маскирани като цивилизовано общество. Станахте съучастници в закононарушение, което ще докара освен до наказване, само че и до заличаване на личната ви страна!
Вие бомбардирате Киев, в който Владимирската катедрала е изрисувана от Васнецов, а църквата " Св. Кирил " - от Врубел, града, в който се намират Киево-Печерската лавра и Киево-Мохилянската академия, където е избавената през Втората международна война “Света София”, където са основите на в миналото разрушената от монголската орда Десятна черква. Това е до църквата " Св. Андрей ", израдена в памет на Андрей Първозвани, който видял златоглавия Киев в своите божествени видения.
В София има саркофаг на Ярослав Мъдри, а княз Владимир и брачната половинка му Анна Корсунская са заровени в Десятната черква. Корсунская, тъй като точно тя донесе от античен Корсун (Херсон) иконата на Корсунската Божия майка. Близо до Нова Каховка, която се пробвате да завземете сега, се намира Корсунският манастир. Надявам се даже да откажат да ви опеят там. Като адаш персонално ще попитам.

Разбирате ли, че оттук насетне

всички сте световни изгнаници

Разбирате ли, че оттук насетне, където и да сте, ще ви плюят в лицето, а вие трескаво ще се обръщате, очаквайки удар в гърба. Няма да удряме в тил. ние не сме вие. Ще се срещнем лице в лице. И няма да ви хареса.

Разбирате ли, че вашият разточителен живот е приключил, вашето поколение няма да приключи Харвард и Оксфорд, и към този момент няма да пиете кафе на Монмартър? Вече няма да карате мерцедеси и лексуси, да почивате в Слънчев бряг, и даже Северна Корея ще откаже да одобри вонящата ви рубла? Вашият сладостен живот свърши. Сами си го причинихте!
Вие превзехте атомната електроцентрала в Чернобил и ни заплашвате с нуклеарно оръжие. Вие – нас! С нуклеарно оръжие! Имате 6000 бойни глави. Ние нямаме. Това не ви ли тормози? Разбирате ли, че цялата ви мощ е мит? Един-единствен наш въздушен ас към този момент смъкна 10 от най-новите ви самолети, макар че има старичък МиГ-29. Всеки ваш изкуфял дъртак над 50 знае, че украинците постоянно са били най-хубавите воини и командири, а вие постоянно сте били пушечно месо. Гени, нищо не можеш да направиш.

Сега има опашки на пунктовете за защита и кръводаряване. После ще намерим всички тези мръсници, които са взели пари от вас, които продадоха душите си на дявола и ви оказват помощ да убивате, коригирайки обстрела ви и хвърляйки играчки с експлозиви. Знам, че вие самите ще ги застреляте по-късно, когато избягат, само че и вие, и те, ще си го получите!
Да, започнахме да намираме детски играчки с експлозиви. Прочетете това изречение още веднъж. И това сте вие!

Ако някъде измежду останките на вашата съвест към момента има нещо човешко, най-малко спасете тези остатъци. Отстранете това подло джудже от властта! Шойгу, Лавров, Наришкин, Толстой, Володин, Скабеева, Кисельов, Песков - дано си спомним всички поименно в Хага, на военния арбитражен съд. Вие започнахте война, която ще постави завършек на проклятието от предходните три века - Русия. Миналата година стартира панихидата, тази ще завърши.
Героят на украинския епос Тарса Булба сподели на сина си изменник: „ Аз те родих, аз ще те убия “. Затова обичам нашия епос - той постоянно е оракулски.
Целият свят, Бог и Вселената са с нас!
Няма да пиша повече на съветски. Научете украински!

Превод: Калин Манолов
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР