Септември София записа втора поредна победа във Втора лига, след

...
Септември София записа втора поредна победа във Втора лига, след
Коментари Харесай

Септември записа втора поредна победа във Втора лига

Септември София записа втора поредна победа във Втора лига, откакто победи с 3:0 ЦСКА 1948 II.

През първата част, играчите на Христо Арангелов преобладаваха на терена, само че макар явното предимство чистите положения не бяха доста. Първата добра опция се откри за домакините, след неточност в центъра на терена.

Играчите на ЦСКА 1948 се засуетиха и отбраната на Септември се оправи със обстановката. Минута по-късно Марио Илиевски пропусна да открие резултата. В 36-ата минута Асен Георгиев стреля след центриране от корнер, само че топката рикошира и излезе в ъглов удар.

Втората част стартира с попадение за Септември. Играч в алено игра с ръка на границата на наказателното поле и основният рефер отсъди фаул. Зад топката застана Владислав Узунов, който откри със мощен удар под стената в 48-ата минута.

Десет минути по-късно Симеон Александров повиши на 2:0 в интерес на "септемврийци ". Александър Тодоров се пребори за топка по фланга, подаде към Айкут Рамадан, който видя Александров непокрит и с фалцов удар в далечния ъгъл означи.

В 71-ата минута отлична офанзива сред Стойчев и Илиевски приключи с удар на Симеон Александров, който мина на сантиметри над напречната греда.

В 80-ата минута на терена се появи Реди Каса, а единствено секунда по-късно към този момент бе в прегръдките на своите съотборници, откакто вкара за 3:0. Бърза контраофанзива сред Каса и Мартин Стойчев приключи с удар на юношата на Парма, който прати топката в мрежата на Никола Виденов и оформи крайния резултат.

След този триумф Септември заема 4-ото място в класирането с актив от 7 точки.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР