Септември пристигна с първия звънец и много празници, но и

...
Септември пристигна с първия звънец и много празници, но и
Коментари Харесай

30 000 оферти в Революция на цените на eMAG

Септември дойде с първия звънец и доста празници, само че и с извършването на покупки за новата образователна година, последните поправки и подготовката за по-хладните дни.

За да се насладим пълноценно на времето си, да спестим средства и бързо и елементарно да открием всичко, от което се нуждаем, на помощ идва настоящата акция на eMAG – Революция на цените.

Само на клик разстояние или през мобилното приложение eMAG до 20 септември в това число всеки искащ може да се възползва от особено подбраните предложения в разнородни категории – електроника, черна и бяла техника, артикули за дома, здраве и хубост, занимание, мода и доста други.

В интернет магазина ни чакат над 30 000 продукта на революционни цени, като специфичен фокус са и стоките за новата образователна година.

От раници, облекла, обувки до мебели за стаята на учениците – актуалните родители избират комфортен метод да набират всичко нужно от дългия лист с покупки.

Революция на цените включва и разнообразни оферти от Маркетплейс търговците на платформата за онлайн шопинг.

Ако намерите стремежи артикул, не се колебайте дълго, тъй като количествата може да са лимитирани. А ето и някои от хитовите предложения.

-Новият ефирен сезон може да стартира у вас на тв приемник LED Smart Samsung 50 " 4K Ultra HD за 699 лева.;
-За работа, учебно заведение или развлечение, преносимият компютър Lenovo Ideapad L340-15API се оправя с голям брой задания и дава отговор на потребностите на цялото семейство – 799.99 лева.;
Кафеавтоматът DeLonghi Magnifica подготвя разнообразни типове кафе единствено с натискането на един бутон, и то с алтернатива за избор на интензитета на аромата – 599 лева.;
Пералнята SLIM Indesit е клас A+++ е потребен асистент за семейството – 359 лева

За учениците:

- Детски спортни обувки Champion от еко кожа за 35,99 лева.;
- Бюро Kring Malmo с рeгулируeмa височинa за 62,99 лева.;
- Ергономичен стол Kring Fit за 66,99 лева.;
- Специална селекция раници се предлага с ваучер за 40% отстъпка.

В рамките на акцията всяка количка, в която продуктите, предлагани от eMAG, са за и над 499 лева, дава опция те да се вземат на погашение с 0% рента за 12 месеца при утвърждение от страна на финансовата институция**.

Революция на цените идва с добре познатите улеснения на извършването на покупки от eMAG*: разнообразни способи на заплащане, доставка до посочен адрес, до офис на пощальон или до клон на „ Български пощи “ в цялата страна, инспекция на пратката на място при доставка и отвод от контракта до 30 дни за артикули, предлагани и с доставка от eMAG.

*Повечето от изброените услуги не важат за продуктите, предлагани от Маркетплейс търговци
** ** Продуктите се оферират на посочените цени до привършване на наличните количества. Запознайте се с цялостния устав на акцията на уеб страницата и мобилното приложение.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР