Септември официално чука на вратата, което означава, че есенното равноденствие

...
Септември официално чука на вратата, което означава, че есенното равноденствие
Коментари Харесай

Трите зодии, за които септември ще бъде невероятен

Септември публично чука на вратата, което значи, че есенното равноденствие е единствено след няколко седмици. Трудно е да повярваме, че 2020 година е страхотна досега, само че не щеш ли идващият месец ще бъде в действителност необикновен в доста връзки за три зодии.

Септември стартира с мечтателно въодушевление с пълнолуние в Риби на 3 септември, последван от Меркурий във Везни на идващия ден. Този пренос е съвършен за взаимни отстъпки, договаряния и тъждество. Кокетната Венера, ръководещата планета на Везните, ще навлезе в Лъв на 6 септември, което автоматизирано ще нагорещи сферата на полезностите, удоволствията и сантименталните връзки. От 8 септември пък Марс ще бъде назадничав в Овен.
 image2_16x9.png Класически правила на възпитанието, за които е по-добре да забравим На фокус
Новолунието в Дева на 17 септември ще бъде отлична опция за започване на нова рутина , последвано от прекосяването на слънцето в красноречивите Везни на 22 септември – есенното равноденствие. На 12 септември Юпитер става пряк, а Сатурн завършва ретроградата си на 29 септември, което ще облекчи ретроградното напрежение от последните няколко месеца.

 ох на мама Личен списък

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР